Tati Skincare 5 in 1 – 2017 Review

Adakah anda sedang menghadapi masalah seperti:

  • Jerawat degil naik tak berhenti
  • Jerawat bernanah
  • Kulit muka tidak berseri, kusam dan gelap
  • Jeragat dan pigmentasi
  • Bintik hitam bekas parut jerawat
  • Tona kulit tak sekata, bertompok-tompok
  • Liang pori kasar
  • Muka berminyak

Dah try macam-macam produk, tak menjadi juga.

Segan nak keluar jumpa orang. Lepas tu terpaksa tepek makeup tebal-tebal.

Kini tidak lagi dengan Tati Skincare 5 in 1.

Pernahkah anda impikan kulit wajah yang neutral serta asli tanpa makeup? 🙂

tati skincare 5in1

Apa itu Tati Skincare 5 in 1?

Tati Skincare merupakan produk penjagaan dan rawatan kulit wajah seawal 3-7 hari sahaja.

Tanpa sebarang pengelupasan!

Kulit menjadi lebih halus, pinkish, cerah sekata, gebu dan awet muda.. mulus bak bayi.

Semak harga & beli online di Lazada

Khasiat

Kebaikan/kelebihan/manfaat/fungsi:

Dengan pembelian set ini (new packaging), anda akan mendapat 5 barangan di bawah:

Beauty Soap Cleanser

  • Membersihkan kotoran dan pori tersumbat di wajah
  • Membuang/menanggalkan sel-sel kulit mati/kusam
  • Melembap juga mensekatakan tona kulit
  • Mengecut serta mematikan jerawat
  • Membuatkan wajah lebih lembut, halus dan cerah berseri

Day Cream

  • Melindungi kulit daripada sinaran UV
  • Mengatasi kulit berminyak
  • Mengurangi garis halus dan tanda penuaan
  • Berfungsi sebagai alas bedak (makeup base)
  • Menganjalkan kulit

Sunblock Cream

  • Melindungi kulit dari kerosakan akibat sinar UV
  • Mengawal sebum / minyak berlebihan pada wajah
  • Bertindak sebagai anti jerawat
  • Menjadikan wajah cerah semulajadi.

Night Cream

  • Menghalus serta melembutkan kulit
  • Mengecutkan jerawat baru dan lama
  • Menggalakkan pembaharuan sel-sel kulit yang lebih sihat dan segar bermaya
  • Mengekalkan kelembapan kulit
  • Menghilangkan kedutan & garis halus
  • Mencerahkan kulit tanpa berlaku pengelupasan
  • Menaikkan seri wajah
  • Menjadikan tekstur kulit lebih licin dan halus gebu

Treatment Cream

  • Bertindak sebagai antioksidan dan antipenuaan
  • Mengurangkan tanda-tanda penuaan
  • Mengecilkan liang pori
  • Menyingkirkan jeragat, pigmentasi, whitehead & blackhead
  • Memudarkan serta menghilangkan parut
  • Menyekatakan tona kulit
  • Mencerahkan warna kulit
  • Menegangkan kulit
  • Melicin & menyerikan kulit muka

Kandungan

Bahan-bahan/ramuan:

Cleanser
Alpha Arbutin, Ekstrak Betik dan Vitamin C

Day Cream
Alpha Arbutin, Coenzyme Q10 dan Vitamin E

Sunblock Cream
SPF60, Vitamin B3 dan Ekstrak Licorice

Night Cream
Alpha Arbutin, Ekstrak Kunyit

Treatment Cream
Alpha Arbutin, Glutathione, Vitamin C & E, Ekstrak Acerola & Cherry, Kolagen

Selamat digunakan. 100% bebas daripada bahan kimia berbahaya seperti merkuri. Tiada kesan sampingan/buruk/negatif.

Cara penggunaan

Ikuti langkah berikut untuk cara pakai yang betul:

  1. Bersihkan muka dengan Beauty Soap Cleanser di waktu pagi dan malam
  2. Pada waktu pagi, sapukan Day Cream secara nipis dan sekata di keseluruhan muka hingga leher
  3. Kemudian diikuti dengan Sunblock Cream
  4. Pada waktu Malam sebelum tidur, sapukan Night Cream & Treatment Cream secara rata pada kulit muka

Pantang-larang

  • Untuk ibu mengandung, Tati Skincare boleh digunakan bermula dari trimester kedua
  • Hati-hati dengan produk tiruan/palsu (fake) di pasaran (*jika ada). Sentiasa dapatkan yang asli.

Testimonial

Sebahagian dari review/feedback/pengalaman terbaru pelanggan:

Saya dah guna Tati Skincare ni. Memang best. Jeragat pun dah pudar 70%. Baru pakai seminggu.

Sebelum ni masalah resdung, jerawat keluar besar2. Macam2 produk dan guna tapi semua tak berkesan. Sejak diperkenalkan oleh kawan dekat rumah ni dengan Tati Skincare saya pun cuba. Ambil masa 2 minggu juga nak dapat hasilnya. Alhamdulillah sekarang dan nampak kesannya.

Adik lelaki saya pun guna Tati. Memang terbaik hasilnya. Ramai kawan dia tegur makin cerah dan bersih.

Klik sini untuk testimoni + gambar yang lebih banyak.

Penafian: Hasil untuk setiap individu mungkin berbeza

FAQ

Soalan lazim:

Berkesan ke tak? Bagus ke? Ok ke?
Produk ini dah terlalu popular dan terbukti berkesan.

Adakah produk ini untuk wanita sahaja?
Tidak, ia juga sesuai untuk lelaki.

Sebelum ini saya ada menggunakan produk kecantikkan yang lain dan ingin bertukar ke Tati Skincare.
Ok, rehatkan kulit anda dari sebarang produk kecantikkan. Ia untuk memastikan kulit kita betul-betul bersih sebelum beralih ke produk baru.

Saya dah pakai Tati Skincare, tapi rasa pedih dan gatal?
Jangan risau, itu adalah normal semasa proses rawatan sedang berlaku. Rasa pedih dan gatal berpunca daripada pengeluaran toksin dari permukaan kulit.

Kenapa bila saya guna Tati Skincare keluar jerawat?
Perlu diingatkan bahawa kulit individu tak sama, jadi tindak balas selepas penggunaan mungkin berbeza. Tapi anda jangan risau, ia hanya sementara semasa proses kotoran keluar dari muka. Ia juga mungkin kesan daripada penggunaan produk terdahulu yang dikhuatiri mengandungi bahan kimia.

Satu set (5 in 1) ini boleh guna berapa lama?
Satu set boleh tahan 3-4 minggu. Bergantung dengan cara penggunaan masing-masing.

Kat mana nak beli? Dijual di mana?
Boleh didapati di kedai berdekatan. Tapi buat apa susah-susah kan? Beli secara online lebih mudah.

Jom beli

Jangan risau. Stok sentiasa ada! 🙂

Termurah, 100% original, Halal JAKIM, lulus KKM Semak harga & beli online di Lazada

Terima kasih!

Produk Tambahan

Untuk mendapatkan hasil yang terbaik, anda boleh membeli Toner dan Serum. Gunakan bersama dengan set 5 in 1.

Glow White Collagen Toner

Khasiat:

  • Berasaskan ekstrak betik dan Alpha Arbutin yang berfungsi sebagai pencerah dan melawan bakteria penyebab jerawat dan jeragat
  • Menjadikan wajah lebih anjal, glowing dan pinkish
  • Menyegar dan melembapkan kulit
  • Membantu menghilangkan tanda-tanda penuaan dan garis kedutan pada wajah
  • Mengecilkan liang pori dan memudarkan parut jerawat
  • Merawat kulit berminyak, berjerawat dan jeragat

Cara Penggunaan:

  1. Cuci muka menggunakan Cleanser dan dibilas bersih
  2. Sapu Glow White Collagen Toner ke kulit secara lembut

Semak harga & beli Toner

Glow White Collagen Serum

Khasiat:

  • Mempercepatkan proses pencerahan sehingga 3x ganda
  • Menghilangkan jerawat dan parut jeragat
  • Mengurangkan kedutan dan garis halus
  • Menghalang proses melanin yang boleh mengakibatkan jeragat
  • Menjadikan tona kulit lebih sekata dan menghalang dari pigmentasi
  • Menegangkan kulit, menjadikan kulit lebih lembut dan berseri
  • Kulit muka akan kelihatan awet muda seawal 7 hari

Cara Penggunaan:

  1. Gunakan Serum selepas mencuci muka (dengan Cleanser) dan memakai Toner
  2. Kemudian sapukan Night Cream dan Treatment Cream

Semak harga & beli Serum

Kombinasi produk Tati Skin Care untuk hasil terbaik

Tati Skin Care 5 in 1 + Toner + Serum

2 minggu pertama:

  • Hanya gunakan set 5 in 1 dan Toner sahaja dulu.
  • Toner bertujuan untuk memulihkan kulit muka, menghapuskan sel-sel kulit mati supaya wajah menjadi bersih dan licin.

Selepas 2 minggu:

  • Gunakan ketiga-tiga produk; 5 in 1, Toner dan Serum.
  • Serum merupakan vitamin tambahan untuk kulit muka. Kulit menjadi semakin sihat, cantik dan bersinar. Tiada lagi kulit kusam.

Selamat mencuba!