Category: Review

Show Posts in

Babies Blink Platinum 5 in 1 – 2017 Review

Adakah anda tertekan disebabkan masalah kulit yang tidak selesai? Banyak jerawat/jeragat Kulit berminyak dan sensitif Liang pori terbuka jelas kelihatan Kulit kusam dan banyak lagi Bagi sesetengah orang mungkin ini masalah kecil, tapi dalam tak sedar kesannya kita jadi kurang yakin dan segan nak bersosial. Kami sarankan anda cuba …

Babies Blink Coffee – 2017 Review

Mesti anda seorang penggemar kopi kan? tidak? Tapi tahukah anda minum kopi pun boleh mencerahkan kulit? Kopi ini bukan sembarangan tau… Menjadikan kulit lebih putih, gebu dan bertenaga. Apa itu Babies Blink Coffee? Merupakan minuman kesihatan yang kaya dengan zat (15 in 1). Orang yang tak suka kafein …

Babies Blink Gold – 2017 Review

Susah betul nak hilangkan masalah wajah kan? Parut, jerawat, kusam dan macam-macam lagi… Produk skincare keluaran Lyanaz Beauty ini mungkin boleh membantu anda. Apa itu Babies Blink Gold? Babies Blink Gold adalah produk premium yang terbaru selepas kejayaan set 5 in 1 terdahulu. Kini penjagaan kulit muka menjadi …

AuraWhite Beauty Collagen + Tripeptide Gold – 2017 Review

Produk di bawah sangat sesuai sekiranya anda ada masalah berikut: Jerawat dan jeragat yang banyak di muka dan badan Tona kulit tidak sekata dan kelihatan kusam Mengalami masalah keguguran rambut Sendi-sendi selalu sakit AuraWhite Gold boleh menyelesaikan masalah kesihatan luaran dan dalaman anda. Kalau anda perasan, mesti selalu nampak jenama …

Azanis Scar Serum – 2017 Review

Kecewa dan sedih bila tengok parut di badan? Parut biasanya berpunca daripada luka, melecur, regangan kulit (biasanya melibatkan wanita hamil/ahli bina badan), penuaan dan dehidrasi. Macam-macam jenis parut kalau nak cerita; parut bekas jerawat, jeragat, kudis, demam campak, luka kemalangan, pembedahan dan banyak lagi. Dah cuba krim dan …

DMS 360 (Dermax Superskin) – 2017 Review

Tak habis-habis masalah kulit wajah kan? Kulit kusam dan kering (menggelupas) Jerawat dan jeragat Liang pori besar jelas kelihatan Sensitif dengan matahari dan berminyak Tona wajah tak sekata Muka lebih gelap dari badan dan banyak lagi.. Habis beratus ringgit cuba macam-macam produk skincare. Tapi masih tak selesai juga …

Pamoga Qu Puteh – 2017 Review

Anda sedang mencari makanan/minuman tambahan? Tak perlu fikir panjang, Pamoga Qu Puteh adalah pilihan yang paling tepat. Produk keluaran Vida Beauty ini memang tak asing lagi, selalu sangat keluar tv. Kalau tak bagus macam mana boleh jadi viral begitu sekali kan? Apa itu Pamoga? Pamoga adalah minuman tambahan yang …

OLIcandy Premium Edition – 2017 Review

Memperkenalkan inovasi terkini penyelesaian pantas dan mudah untuk masalah kulit seperti: Kusam dan gelap Parut jerawat & jeragat Lesu dan lemah-lemah badan Hanya kunyah-kunyah & gebu! Shine all day! Apa itu OLIcandy? OLIcandy memang dah terkenal, tapi yang ini Premium Edition – 5 kali ganda pencerahan dengan “pitera”. …

K-Colly Sweet 17 – 2017 Review

Adakah anda sedang mencari produk untuk memutihkan kulit? Mengapa tidak cuba K-Colly? Produk yang tak perlu diperkenalkan lagi. Ramai dah berjaya, termasuk artis/selebriti tempatan. Sangat sesuai untuk kulit berjerawat, jeragat, kering, kusam dan gelap tidak bermaya. Apa itu K-Colly Sweet 17? Merupakan esen pemutih dari Korea Selatan yang …

Pure Slim 7D 5in1 Advanced Formula – 2017 Review

Siapa yang tak nak kurus kan? Sebabnya: Badan lebih sihat Fizikal nampak lebih cantik bila kurus Rasa lebih yakin nak bersosial Senang nak shopping baju, tak perlu risau pasal saiz lagi BMI seimbang kurang risiko mendapat penyakit Tidak perlu lagi mendengar kutukan orang Sekiranya anda mempunyai masalah berat …