Pure Slim 7D 5in1 Advanced Formula – 2017 Review

Siapa yang tak nak kurus kan? Sebabnya:

  • Badan lebih sihat
  • Fizikal nampak lebih cantik bila kurus
  • Rasa lebih yakin nak bersosial
  • Senang nak shopping baju, tak perlu risau pasal saiz lagi
  • BMI seimbang kurang risiko mendapat penyakit
  • Tidak perlu lagi mendengar kutukan orang

Sekiranya anda mempunyai masalah berat badan (kegemukkan), produk ini sangat sesuai untuk anda.

Pure Slim 7d 5in1 Advanced Formula

Apa itu Pure Slim 7D?

Ia adalah kapsul untuk meningkatkan kadar metabolisme dalam badan.

Pure Slim 7D bermaksud lansing dalam 7 dimensi, iaitu:

  1. Kuruskan badan
  2. Mengecilkan lengan
  3. Mengecilkan peha
  4. Meruncingkan wajah/muka dan pipi
  5. Menghilangkan dagu berlapis
  6. Mengempiskan perut dan pinggang
  7. Mencantikkan kulit supaya lebih cerah dan berseri (awet muda)

Mesti lebih seronok bila dah kurus nanti, lepas tu cantik pula. 🙂

Semak harga & beli online di Lazada

Khasiat

Kebaikan/kelebihan/manfaat/fungsi:

  • Membakar kalori berlebihan
  • Melawaskan pencernaan makanan
  • Mengawal selera makanan
  • Menghalang pembentukkan lemak
  • Mengatasi masalah sembelit
  • Menghalang penerimaan lemak dan karbohidrat berlebihan
  • Detoh dan menyahtoxid
  • Menganjalkan kulit
  • Menstabilkan hormon

Kandungan

Bahan-bahan/ramuan:

Garcinia cambogia (asam gelugur)
Mengurangkan selera makan, pembakar lemak

Cassia seed (sejenis kayu manis)
Memelihara penglihatan dan usus besar (memudahkan pencernaan)

Ekstrak daun teh hijau
Penghapus toksin dalam badan

Ekstrak daun teratai
Menjaga kesihatan usus (mengelak sembelit)

Ekstrak serbuk mutiara
Mencantikkan & mencerahkan kulit, menegangkan kulit kendur akibat proses pelansingan

Ekstrak cactus
Menghalang enzim pembetukkan lemak (makanan ditukar kepada tenaga).

*Kandungan dalam New 5 in 1 Advanced Formula (packaging baru):
Ekstrak: Garcinia Cambogia (Asam Gelugur), Strawberry, Bunga Ros, Rosehip, Daun Teh Hijau, Daun Teratai, Serbuk Mutiara

Selamat digunakan. 100% bebas daripada bahan kimia berbahaya. Tiada kesan sampingan/buruk/negatif seperti cirit birit, pening loya, masuk angin, gangguan/sukar tidur, jantung berdebar, lesu dan alahan.

Cara penggunaan

Ikuti langkah berikut untuk cara makan/pengambilan yang betul:

Ambil sebiji kapsul sehari (sebelum atau selepas sarapan)

Amalkan meminum air suam atau limau suam untuk kesan yang lebih cepat.

Pantang-larang

  • Kurangkan minum air ais atau air sejuk
  • Tidak sesuai untuk wanita hamil
  • Tidak sesuai untuk mereka yang ada penyakit kronik seperti: anemia, buah pinggang, tekanan darah tinggi, penyakit jantung, masalah hati dan tiroid
  • Sangat dilarang untuk yang ketagih ubat, alkohol dan dadah
  • Jangan ambil bersama dengan ubatan/supplement pelansingan yang lain
  • Awas dengan produk tiruan (fake) di pasaran (*jika ada). Sentiasa dapatkan yang asli.

Testimonial

Sebahagian dari review/feedback/pengalaman terbaru pelanggan:

Syukur alhamdillah, saya dah turun 3kg. Tak sampai sebulan.

Saya dah berjaya, dari 74kg ke 55kg.

Makan dalam 3 minggu turun 4 kg. Itu pun ada skip.

Kawan-kawan pun dah perasan dengan perubahan badan saya yang dulu tembam, sekarang dah slim.

Baru timbang. Sekarang berat 85 kg sebelum ni 89kg. Kalau macam tu 1/2 botol dah turun 4kg secara kasar. Ok lah kan.

Klik sini untuk testimoni + gambar yang lebih banyak.

Penafian: Hasil untuk setiap individu mungkin berbeza

FAQ

Soalan lazim:

Berkesan ke tak? Bagus ke? Ok ke?
Produk ini dah terlalu popular dan terbukti berkesan.

Ada berapa biji dalam satu botol?
30 biji.

Adakah Pure Slim 7D sesuai untuk ibu menyusu?
Boleh, tetapi pastikan bayi telah berusia 7 bulan ke atas

Sesuai untuk lelaki?
Ya.

Boleh dimakan semasa dalam haid/period?
Tidak boleh, berhenti ambil sehingga habis tempoh tersebut.

Berapa lama baru nampak kesan?
Paling awal dalam 10 hari. Bergantung dengan penerimaan badan masin-masing.

Kat mana nak beli? Dijual di mana?
Boleh didapati di kedai berdekatan. Tapi buat apa susah-susah kan? Beli secara online lebih mudah.

Jom beli

Jangan risau. Stok sentiasa ada! 🙂

Termurah, 100% original, Halal JAKIM, lulus KKM / lab test USM Semak harga & beli online di Lazada

Terima kasih!