Pamoga Qu Puteh – 2017 Review

Anda sedang mencari makanan/minuman tambahan?

Tak perlu fikir panjang, Pamoga Qu Puteh adalah pilihan yang paling tepat.

Produk keluaran Vida Beauty ini memang tak asing lagi, selalu sangat keluar tv.

Kalau tak bagus macam mana boleh jadi viral begitu sekali kan?

Pamoga Qu Puteh

Apa itu Pamoga?

Pamoga adalah minuman tambahan yang berasaskan pati jus buah delima (Pomegranate) yang memang diketahui sangat berkhasiat.

Buah delima digelar sebagai superfruit kerana mengandungi antioksidan yang tinggi mampu melindungi badan dari pelbagai penyakit kronik.

Adakah anda inginkan kehidupan yang sihat sentiasa? 🙂

Semak harga & beli online di Lazada

Khasiat

Kebaikan/kelebihan/manfaat/fungsi:

  • Merawat fungsi hati dan limpa/ginjal
  • Mencuci saluran kencing dan buah pinggang
  • Memperbaiki sistem penghadaman/pencernaan
  • Menyingkirkan lemak berlebihan
  • Menambah tenaga luaran/dalaman (batin) – natural viagra
  • Meredakan alahan (termasuk alahan wanita mengandung)
  • Mengubahsuai hormon bagi wanita menopause
  • Melancarkan pengaliran darah
  • Mengawal penyakit kencing manis
  • Mencantikkan/menghaluskan/melembutkan kulit
  • Mengurangkan pengumpulan lemak dalam pembuluh darah
  • Mengelak saluran darah tersumbat dan mengeras
  • Mengawal tekanan darah tinggi
  • Menghalang pembentukkan sel barah payu dara
  • Meningkatkan ketahanan badan (sistem imunisasi)
  • Menaikkan seri wajah yang pucat dan kurang darah
  • Mengawal suhu badan
  • Mencantikkan kening dan bulu mata
  • Makanan tambahan selepas bersalin dan baik untuk memulihkan sistem peranakan
  • Sesuai untuk tumbesaran dan kecergasan kanak-kanak
  • Awet muda dan sentiasa segar
  • Memperbaiki kerosakan tisu badan
  • Memulihkan bekas pembedahan
  • Melegakan stress atau tekanan perasaan

Sangat sesuai untuk penyembuhan penyakit berikut:

  • Masalah jantung
  • Tekanan darah tinggi
  • Buah pinggan dan ginjal
  • Angin Ahmar (lumpuh)
  • Arthritis (kebas)
  • Tumor (ketumbuhan)
  • Sakit sendi / lutut
  • Buasir
  • Bengkak
  • Gastrik
  • Sembelit
  • Gigitan binatang berbisa
  • Kulit melecur
  • Kulit kaki pecah
  • Luka dan kecederaan
  • Gigitan serangga
  • Luka dalam perut, usus dan ketumbuhan
  • Lemah otot, radang dan gout
  • Masalah kitaran haid
  • Mata lebam / sukar tidur
  • Kencing manis
  • Masalah kulit dan bibir kering
  • Pedih ulu hati dan batu karang
  • Keracunan makanan
  • Parut pada muka dan badan
  • Rambut gugur / tidak lebat
  • Kanser kulit

Kandungan

Bahan-bahan/ramuan:

Air R.O (Reverse Osmosis)
Sebatian Gamat
Delima (Pomegranate)
Madu
Minyak Ikan Omega-3
Vitamin E (D-Alpha-Tocopherol)
Chlorella
Vitamin B6
Vitamin B1
beta-Carotene

Selamat digunakan. 100% bebas daripada bahan kimia berbahaya. Tiada kesan sampingan/buruk/negatif.

Cara penggunaan

Ikuti langkah berikut untuk cara makan/pengambilan yang betul:

2 kali sehari – Ambil 2 sudu besar semasa perut kosong iaitu:

  1. Sebelum sarapan pagi
  2. Sebelum makan malam.

Pantang-larang

Awas dengan produk palsu/tiruan (fake) di pasaran (*jika ada). Sentiasa dapatkan yang asli.

Testimonial

Sebahagian dari review/feedback/pengalaman terbaru pelanggan:

Darah tinggi saya dah menurun. Saya akan terus amalkan. Baru mula sebotol Pamoga, tapi terasa kesan baiknya.

Syukur kepada Allah saya dah sembuh dan bertenaga untuk membuat kerja harian & beribadat setelah menggunakannya. Saya telah guna 8 botol sebagai supplement.

Alhamdulillah, tak habis satu botol lagi dah hilang batuknya.

Memang berkesan. Baru-baru ni saya dan suami ke Beijing selama seminggu. Kebetulan cuaca sejuk bersalji. Kami ambil Pamoga untuk atasi masalah.

Saya start minum rabu lepas then pagi timbang dah turun 3kg. Terbaik!

Klik sini untuk testimoni + gambar yang lebih banyak.

Penafian: Hasil untuk setiap individu mungkin berbeza

FAQ

Soalan lazim:

Berkesan ke tak? Bagus ke? Ok ke?
Produk ini dah terlalu popular dan terbukti berkesan.

Satu botol berapa ml?
500ml

Adakah sesuai untuk semua peringkat umur?
Ya, tiada masalah. Kanak-kanak dan orang tua pun boleh.

Untuk ibu mengandung bagaimana pula?
Minum hanya selepas kandungan berusia 3 bulan ke atas.

Sesuai untuk lelaki?
Ya.

Adakah perlu disimpan di dalam peti sejuk (peti ais)?
Tidak, hanya simpan di tempat biasa (suhu bilik).

Kat mana nak beli? Dijual di mana?
Boleh didapati di kedai berdekatan. Tapi buat apa susah-susah kan? Beli secara online lebih mudah.

Jom beli

Jangan risau. Stok sentiasa ada! 🙂

Termurah, 100% original, Halal JAKIM, lulus KKM Semak harga & beli online di Lazada

Terima kasih!