OLIcandy Premium Edition – 2017 Review

Memperkenalkan inovasi terkini penyelesaian pantas dan mudah untuk masalah kulit seperti:

  • Kusam dan gelap
  • Parut jerawat & jeragat
  • Lesu dan lemah-lemah badan

Hanya kunyah-kunyah & gebu!

Shine all day!

Olicandy Premium Edition

Apa itu OLIcandy?

OLIcandy memang dah terkenal, tapi yang ini Premium Edition – 5 kali ganda pencerahan dengan “pitera”.

Hasil formula gabungan Daun Zaitun dan Vitamin C.

Tiada lagi rasa kecewa & rendah diri akibat masalah kulit. 🙂

Semak harga & beli online di Lazada

Khasiat

Kebaikan/kelebihan/manfaat/fungsi:

  • Mencerahkan kulit dengan tona yang sekata
  • Menghalang pembentukkan jerawat baru
  • Menghilangkan parut, pigmentasi, dan kedutan
  • Menambah kelembapan dan ketegangan kulit menjadi lebih gebu
  • Menjadikan wajah lebih berseri dan segar (awet muda)
  • Membantu memudarkan tompok hitam pada badan
  • Meransang sel-sel baru untuk menggantikan sel kulit tua/mati
  • Menyingkirkan toksin dan darah kotor
  • Meningkatkan sistem imunisasi
  • Merawat sakit sendi dan otot
  • Memberikan tenaga dan kecergasan badan
  • Memiliki antioksidan yang tinggi sebagai pencegah penyakit kronik seperti kanser
  • Meransang penghasilan Glutathione di dalam badan secara semulajadi
  • Lebih berkesan berbanding mengambil gluta
  • Menyelaraskan nilai PH kulit

Kandungan

Bahan-bahan/ramuan:

Pitera: Extra whitening booster

  • Merupakan bahan semulajadi terhasil daripada penapaian yis.
  • Kaya dengan asid amino, mineral, vitamin & asid organik yang dikatakan sangat baik untuk kesihatan kulit

Ekstrak: Daun Zaitun, Kismis, Camu-camu, Benih Apricot, Daun Lidah Buaya, Tamato
Bovine Collagen
Astaxanthin
All Q10
L-Tysine
L-Cystine
Lactomax Powder
Mineral & Vitamin C
Premix
Orange Powder
Magnesium Stearate
Mannitol
Koltidon Powder
Fibregum Powder
Maltodextrin
Dextrose
Aspartame
Pewarna & perisa yang dibenarkan

Selamat digunakan. 100% bebas daripada bahan kimia berbahaya. Tiada kesan sampingan/buruk/negatif.

Cara penggunaan

Ikuti langkah berikut untuk cara makan/pengambilan yang betul:

  1. Ambil 1-2 biji sehari
  2. Boleh diambil bila-bila masa (kesan terbaik semasa perut kosong – sebelum sarapan)
  3. Minum air kosong 2-3 liter sehari untuk membantu mempercepatkan proses pencerahan

Pantang-larang

  • Ibu mengandung/hamil tidak digalakkan mengambil OLIcandy
  • Awas dengan produk tiruan (fake) di pasaran (*jika ada). Sentiasa dapatkan yang asli.

Testimonial

Sebahagian dari review/feedback/pengalaman terbaru pelanggan:

Alhamdulillah, hari ni hari ke 3 dan nampak perbezaan. Kulit tak berminyak dah.

Okay sangat! Parut rasa makin pudar. Jerawat takde naik dah.

Rasa energetic jer time belajar & pimple pun tak tumbuh dah.

Dah dua bulan pakai olicandy. Jerawat semakin kurang, muka takde minyak dah. Kalau ada jerawat nak timbul pun cepat jer mengecut. Kesan scar pun dah kurang.

Klik sini untuk testimoni + gambar yang lebih banyak.

Penafian: Hasil untuk setiap individu mungkin berbeza

FAQ

Soalan lazim:

Berkesan ke tak? Bagus ke? Ok ke?
Produk ini dah terlalu popular dan terbukti berkesan.

Satu botol ada berapa biji?
30 biji.

Adakah sesuai untuk lelaki?
Ya boleh.

Bagaimana dengan kanak-kanak/remaja?
Pastikan berumur 13 tahun ke atas.

Ibu menyusu boleh ke?
Ya, tiada masalah.

Saya ada alahan dengan makanan laut. Bolehkah saya mengambil OLIcandy?
Boleh. Ia hanya mengandungi Bovine Collagen yang diambil daripada lembu.

Saya penggemar kopi. Bagaimana?
Jarakkan 4 jam sekiranya meminum minuman kafein.

Semasa period boleh ke?
Digalakkan. Dapat menambah tenaga dan mengekalkan seri di wajah.

Kat mana nak beli? Dijual di mana?
Boleh didapati di kedai berdekatan. Tapi buat apa susah-susah kan? Beli secara online lebih mudah.

Jom beli

Jangan risau. Stok sentiasa ada! 🙂

Termurah, 100% original, Halal JAKIM, lulus KKM Semak harga & beli online di Lazada

Terima kasih!