Glutacaps L-Glutathione Plus – 2017 Review

Adakah anda mengalami masalah kulit berikut:

  • Tona yang tidak sekata dan gelap
  • Tidak bermaya dan kusam
  • Banyak jerawat dan parut di wajah

Percayakah anda masalah di atas dapat diatasi dengan hanya memakan pil?

Tak perlu apa-apa suntikan atau cucuk sana-sini. Mudahkan?

Ya, satu badan akan menjadi putih dan cerah setelah menggunakan Glutacaps.

Glutacaps

Apa itu Glutacaps?

Ia adalah supplement pemutihan kulit yang memberikan kesan seawal satu minggu sahaja.

Bukan hanya di muka sahaja, malahan seluruh badan akan menjadi lebih cerah dan segar.

Pernahkah anda impikan untuk menjadi seseorang yang putih cerah berseri? ­čÖé

Semak harga & beli online di Lazada

Khasiat

Kebaikan/kelebihan/manfaat/fungsi:

  • Tona kulit menjadi lebih sekata
  • Menjadikan kulit muka lebih tegang
  • Sebagai agen anti penuaan (antioxidant)
  • Melembapkan dan menghilangkan kedutan di wajah
  • Menggalakan pembaharuan kolagen dalam badan
  • Menghilangkan jeragat dan pigmentasi
  • Merawat masalah jerawat dan parut

Kesan ketara setelah penggunaan:

  • 1 hari = kulit menjadi lebih lembap dan segar
  • 3 hari = jerawat mula hilang dan kecut
  • 7 hari = tona kulit semakin cerah dan berseri
  • 14 hari = bahagian tangan, leher, badan dan kaki menjadi lebih cerah
  • 28 hari = lahir kulit baby dengan tona lebih sekata di seluruh badan dan glowing (putih kemerah-merahan)

Kandungan

Bahan-bahan/ramuan:

350mg Pure L-Glutathione
100mg Vitamin C
50mg Hyaluronic Acid

Selamat digunakan. 100% bebas daripada bahan kimia berbahaya. Tiada kesan sampingan/buruk/negatif seperti naik jerawat, mengganggu kitaran haid, allergic (alahan) atau naik berat badan.

Cara penggunaan

Ikuti langkah berikut untuk cara makan/pengambilan yang betul:

  1. Ambil 1 kapsul 30 minit sebelum sarapan atau sebelum tidur
  2. Boleh juga ambil 2 biji dalam minggu pertama untuk kesan yang lebih cepat (1 biji sebelum sarapan & 1 biji sebelum tidur)
  3. Selepas minggu pertama, baru kurangkan ke 1 biji sehari
  4. Makan secara konsisten dalam 30 hari untuk nampak kesan terbaik
  5. Pastikan minum air kosong sekurang-kurangnya 3-4 liter sehari

Pantang-larang

  • Elakkan minuman berasaskan caffeine dan susu
  • Kurangkan pengambilan gula dalam makanan atau minuman
  • Pesakit kanser dilarang mengambil produk ini (glutacaps)
  • Dilarang ambil bersama pil perancang, IUD atau injection pencegah kehamilan. Dibenarkan makan selepas 2 jam.
  • Hati-hati dengan produk tiruan (fake) di pasaran (*jika ada). Sentiasa dapatkan yang asli.

Testimonial

Sebahagian dari review/feedback/pengalaman terbaru pelanggan:

Memang best sangat! Nak suggest kat kawan-kawan I order produk ini juga.

Nak repeat order sebab kulit jadi halus sangat. Macam kulit baby, lembut sangat!

Kulit saya dulu mengelupas dan kasar. Tapi lepas makan glutacaps kulit yang mengelupas jadi hilang dan licin. Selepas 2 minggu saya rasa kulit saya makin cerah dan lembut terutama lepas bangun pagi.

Saya paling perasan kat leher dan lengan, muka pun sama nampak cerah sikit.

Masuk hari ke 3 kulit makin cerah. Masuk hari ke 6 kawan-kawan mula tegur kesan jerawat dan tak nampak lagi.

Klik sini untuk testimoni + gambar yang lebih banyak.

Penafian: Hasil untuk setiap individu mungkin berbeza

FAQ

Soalan lazim:

Berkesan ke tak? Bagus ke? Ok ke?
Produk ini dah terlalu popular dan terbukti berkesan.

Bolehkah ibu hamil/mengandung mengambil produk ini?
Boleh, tapi pastikan 6 bulan ke atas.

Bagaimana dengan ibu menyusu bayi?
Ya, boleh ambil.

Berapakah umur pengguna yang sesuai?
15 tahun ke atas.

Sesuai untuk lelaki?
Ya.

Saya ada penyakit. Tapi tidak kritikal. Boleh ke?
Boleh diambil oleh pesakit buah pinggang, kencing manis, jantung yang tidak kritikal.

Saya pernah beli sebelum ini. Tapi kenapa rupa packaging lain?
Ini adalah pek baru.

Bagaimana jika ada ambil ubatan atau supplement lain?
Jarakkan pengambilan sekurang-kurangnya 20 minit.

Kat mana nak beli? Dijual di mana?
Boleh didapati di farmasi atau kedai berdekatan. Tapi buat apa susah-susah kan? Beli secara online lebih mudah.

Jom beli

Jangan risau. Stok sentiasa ada! ­čÖé

Termurah, 100% original, Halal JAKIM, lulus KKM Semak harga & beli online di Lazada

Terima kasih!