Glow Glowing Beauty Skincare 5 in 1 Exclusive – 2017 Review

Adakah anda mengalami masalah begini:

  • Jerawat sukar hilang dan sentiasa naik baru
  • Kulit muka berminyak, gelap dan kusam
  • Parut dan bintik hitam bekas jerawat/jeragat
  • Liang pori terbuka
  • Tanda-tanda penuaan (garis halus) jelas kelihatan

Semua masalah tersebut boleh di atasi dengan Glow Glowing Beauty Skincare 5 in 1.

Glow Glowing 5in1

Apa itu Glow Glowing Beauty Skincare 5 in 1?

Ia adalah satu set produk yang mampu merawat kulit bermasalah dengan cepat dan berkesan.

  • Tak perlu makeup/bedak tebal 24 jam
  • Pemakaian yang mudah dan menjimatkan masa
  • Jerawat, jeragat, parut dan bintik hitam hilang
  • Kulit lebih licin dan sekata

Pernahkah anda impikan untuk cantik sempurna putih, glowing dan pinkish? 🙂

Semak harga & beli online di Lazada

Khasiat

Kebaikan/kelebihan/manfaat/fungsi:

Dengan pembelian set keluaran Dara Anggun ini, anda akan mendapat 5 barangan di bawah:

Collagen Gluta Q10 Soap

  • Membersih kulit wajah supaya segar dan bermaya
  • Menghilankan sel-sel kulit mati
  • Menegangkan kulit wajah dan melembapkan kulit
  • Menghaluskan dan mencerahkan kulit menjadikan wajah kelihatan muda
  • Mengurangkan kedutan dan garis penuaan

Day Pinky Beauty

  • Melindungi wajah dari sinaran UV
  • Menghilangkan bintik-bintik hitam
  • Memperbaiki tona kulit supaya lebih sekata
  • Menghalus dan melicinkan kulit

Night Glow

  • Menghilangkan flex hitam
  • Mensekatakan tonasi kulit
  • Mengurangkan kedutan dan garis penuaan
  • Menggebukan kulit wajah

Night Glowing

  • Mencerahkan kulit wajah
  • Mengecilkan lubang pori-pori
  • Mengurangkan parut jerawat dan jeragat
  • Merawat dan menghaluskan kulit yang bermasalah

Toner Treatment

  • Membantu menganjalkan kulit
  • Mengurangkan kesan parut jerawat dan pigmentasi
  • Menutup liang roma yang terbuka
  • Menghilangkan bintik hitam
  • Melebapkan kulit supaya lebih segar dan muda remaja

Cara penggunaan

Ikuti langkah berikut untuk cara pemakaian yang betul:

  1. Bersihkan muka dengan Collagen Gluta Q10 Soap sebanyak 2-3 kali sehari
  2. Kemudian sapukan Toner Treatment. Picit sedikit pada kapas dan tepuk-tepukan pada muka. Biarkan ia kering sendiri tanpa dilap.
  3. Pada waktu siang, pakai Day Pinky Beauty
  4. Pada waktu malam, sapukan Night Glow untuk 3 malam pertama. Sapukan Night Glowing untuk 3 malam berikutnya. Selang-selikan untuk setiap 3 malam.

Pantang-larang

Hati-hati dengan produk tiruan (fake) di pasaran (*jika ada). Banyak keburukannya. Belilah yang asli untuk wajah tersayang anda.

Testimonial

Sebahagian dari review/feedback/pengalaman terbaru pelanggan:

Dekat sebulan lebih saya guna. Parut makin pudar. Jerawat hilang entah ke mana. Memang glow sangat!

Saya pengguna GG. Saya dah serasi dengan produk ni dan kulit saya dah ok sejak guna produk ni.

Baru sebulan pakai. Jerawat dah jarang naik. Bekas hitam yang lama pun cepat hilang.

Yang saya paling suka kulit jadi lembap cantik. Dah tak perlu guna moisturizer.

Klik sini untuk testimoni + gambar yang lebih banyak.

Penafian: Hasil untuk setiap individu mungkin berbeza

FAQ

Soalan lazim:

Apakah perbezaan set 4 in 1 dan 5 in 1 (Exclusive)?
Set 4 in 1 tiada Toner Treatment. Anda boleh guna set ini (4 in 1) sekiranya masalah kulit anda adalah normal. Sila guna 5 in 1 sekiranya kulit anda ada masalah jerawat, jeragat, parut dan bintik hitam.

Berkesan ke tak? Bagus ke? Ok ke?
Produk ini dah terlalu popular dan terbukti berkesan.

Adakah produk ini sesuai untuk lelaki juga?
Ya, sesuai untuk semua.

Bolehkah ibu mengandung menggunakan produk ini?
Ya, tiada masalah.

Satu set (5 in 1) ini boleh guna berapa lama?
Boleh tahan sehingga 30-45 hari, bergantung cara pemakaian.

Glow Glowing bahaya atau tidak?
Selamat digunakan. 100% bebas daripada bahan kimia berbahaya seperti merkuri. Tiada kesan sampingan/buruk/negatif.

Kat mana nak beli? Dijual di mana?
Boleh didapati di kedai berdekatan. Tapi buat apa susah-susah kan? Beli secara online lebih mudah.

Jom beli

Jangan risau. Stok sentiasa ada! 🙂

Termurah, 100% original, Halal JAKIM, lulus KKM Semak harga & beli online di Lazada

Terima kasih!

Produk Tambahan

Dapatkan dua produk dibawah untuk hasil terbaik. Dijual secara berasingan.

Glow Glowing Treatment Toner

*Treatment Toner ada disertakan sekali dalam pakej 5 in 1 Exclusive. Anda boleh dapatkannya secara berasingan sekiranya telah membeli set 4 in 1 sebelum ini.

Khasiat & cara penggunaan:

– sila baca di ruangan atas

Semak harga & beli Treatment Toner

Glow Glowing Gold Serum

Khasiat:

  • Memperbaiki kulit yang rosak/berkerutan
  • Mencerah dan memutihkan wajah dalam waktu singkat
  • Menghilangkan gendut dan lingkaran hitam pada mata

Cara Penggunaan:

  1. Pastikan wajah telah dibersihkan terlebih dahulu
  2. Sapukan dengan rata 2-3 titik serum pada wajah dan leher
  3. Gunakan 2 kali sehari (sebelum menggunakan krim pagi dan malam)

Semak harga & beli Gold Serum