Babies Blink Platinum 5 in 1 – 2017 Review

Adakah anda tertekan disebabkan masalah kulit yang tidak selesai?

  • Banyak jerawat/jeragat
  • Kulit berminyak dan sensitif
  • Liang pori terbuka jelas kelihatan
  • Kulit kusam dan banyak lagi

Bagi sesetengah orang mungkin ini masalah kecil, tapi dalam tak sedar kesannya kita jadi kurang yakin dan segan nak bersosial.

Kami sarankan anda cuba produk di bawah kerana ia memang dah terbukti berkesan untuk masalah kulit.

Babies Blink Platinum 5in1

Apa itu Babies Blink Platinum 5 in 1?

Babies Blink Platinum 5 in 1 adalah produk untuk merawat segala masalah kulit anda.

Ini adalah versi “upgrade” dari keluaran terdahulu yang dah dikenali ramai. Yang terbaru ini pun tak kurang hebatnya, malahan kualitinya semakin baik berbanding yang lepas.

100% produk keluaran bumiputera.

Nama baru (platinum), packaging baru, formula baru tapi harga masih tetap mampu milik. 🙂

Semak harga & beli online di Lazada

Item yang terkandung dalam satu set Babies Blink Platinum 5 in 1:

1. Glutacol Soap
Menghapuskan bintik hitam
Mengecutkan jerawat

2. Serum
Pencerah & pelembap

3. Toner
Pemutih & pencerah
Membersihkan daki dan kotoran
Menyingkirkan minyak berlebihan

4. Day Cream
Membantutkan pertumbuhan jerawat
Meresap minyak menjadi lembapan
Kulit lebih berseri dan segar
Mengandungi SPF35 – perlindungan maksimum

5. Magic Night Cream
Memudarkan kesan parut dan garis halus penuaan
Menjadikan kulit lebih putih, pinkish dan anjal

Khasiat

Kebaikan/kelebihan/manfaat/fungsi:

  • Mengecilkan liang-liang pori
  • Mencerahkan wajah sehingga 12 kali ganda
  • Menghilankan jeragat (biasanya dalam masa 5 hari)
  • Menjaga keseimbangan minyak di muka
  • Menjadikan wajah lebih segar dan lembap
  • Mencegah jangkitan dan kenaikan jerawat baru
  • Memulihkan parut dan garis halus menjadikan wajah lebih licin

Kandungan

Bahan-bahan/ramuan:

Selamat digunakan. 100% bebas daripada bahan kimia berbahaya. Tiada kesan sampingan/buruk/negatif. Tanpa bahan terlarang.

Cara penggunaan

Ikuti langkah berikut untuk cara pakai yang betul:

  1. Cuci muka dengan sabun Glutacol 2 kali sehari (pagi dan malam). Bilas dengan air dan keringkan.
  2. Sapukan toner untuk menutupi liang pori.
  3. Siang = Gunakan Day Cream (boleh campur dengan sedikit air jika kulit terlampau kering)
  4. Malam = Gunakan Serum dan Magic Night Cream (gunakan secara berselang jika kulit terlampau berminyak)

Untuk hasil terbaik, banyakkan meminum air kosong dan kurangkan makanan tidak berkhasiat.

Pantang-larang

Awas dengan produk palsu/tiruan (fake) di pasaran (*jika ada). Sentiasa dapatkan yang asli.

Testimonial

Sebahagian dari review/feedback/pengalaman terbaru pelanggan:

Saya guna bb platinum. Serius best! Sama macam dulu.

Kulit muka jadi glowing dan tak berminyak, tak bertompok.

Toner terbaik cepat je jerawat kecut. Serum buat muka jadi segar.

Best giler dah pakai. Baru 2 hari. Suka toner mint, night cream tak melekit, serum wangi. Im in love!

Saya baru beli petang semalam. Malam terus pakai krim malam. Bangun pagi dah kecut jerawat. Suka sangat2!

Klik sini untuk testimoni + gambar yang lebih banyak.

Penafian: Hasil untuk setiap individu mungkin berbeza

FAQ

Soalan lazim:

Berkesan ke tak? Bagus ke? Ok ke?
Terbukti berkesan sama seperti versi lama.

Satu set tahan berapa lama?
30 hari (sebulan).

Sesuai untuk semua jenis kulit?
Ya.

Sesuai untuk lelaki?
Ya.

Kat mana nak beli? Dijual di mana?
Boleh didapati dari pengedar/pemborong atau kedai berdekatan. Tapi buat apa susah-susah kan? Beli secara online lebih mudah.

Jom beli

Jangan risau. Stok sentiasa ada! 🙂

Termurah, 100% original, Halal JAKIM, lulus KKM Semak harga & beli online di Lazada

Terima kasih!