Babies Blink Gold – 2017 Review

Susah betul nak hilangkan masalah wajah kan?

Parut, jerawat, kusam dan macam-macam lagi…

Produk skincare keluaran Lyanaz Beauty ini mungkin boleh membantu anda.

Babies Blink Gold

Apa itu Babies Blink Gold?

Babies Blink Gold adalah produk premium yang terbaru selepas kejayaan set 5 in 1 terdahulu.

Kini penjagaan kulit muka menjadi lebih mudah dan sempurna dari dalam mahupun luaran. ­čÖé

Semak harga & beli online di Lazada

Item yang terdapat dalam set ini:

  1. Arbutin Soap (2 pcs)
  2. 12 in 1 Fresh Toner (1 pcs)
  3. Multi White Cream (1 pcs)
  4. 12 in 1 Treatment Cream (1 pcs)
  5. Percuma: Laser Glutathione Cream Gel (1 pcs)

Khasiat

Kebaikan/kelebihan/manfaat/fungsi:

  • Mencerahkan kulit sehingga 12 kali ganda
  • Menjaga kelembapan kulit
  • Menjadikan kulit lebih gebu dan pinkish
  • Memulihkan ketegangan kulit
  • Menghilankan parut, bintik-bintik hitam dan kedutan
  • Memberikan keseimbangan hormon dalam aliran darah
  • Kaya dengan vitamin C yang baik untuk kesihatan wajah
  • Mengurangkan kesan alahan untuk kulit yang sensitif

Kandungan

Bahan-bahan/ramuan:

Vitamin C & E
Arbutin & Glutathione
Tranexamic acid
Serbuk mutiara
Buah badam
Buah kiwi
Tomato organik
Ubi kentang organik
Serum biji bunga matahari
Pati anggur hijau

Selamat digunakan. 100% bebas daripada bahan kimia berbahaya. Tiada kesan sampingan/buruk/negatif.

Cara penggunaan

Ikuti langkah berikut untuk cara pakai yang betul:

Arbutin Soap
Gunakan untuk mencuci bahagian muka – 2 kali sehari (siang dan malam).
Untuk menghilangkan bintik hitam dan mengecutkan jerawat.

12 in 1 Fresh Toner
Gunakan 2 kali sehari (setelah muka dicuci dengan Arbutin Soap).
Untuk menghilangkan kotoran dan mencerahkan kulit.

Multi White Cream
Gunakan pada waktu siang untuk melindungi dari sinaran matahari.
Sebagai pelembap (meresap minyak) dan pelindung sinaran UV (SPF35).

12 in 1 Treatment Cream
Gunakan sebelum tidur di bahagian muka. Boleh juga digunakan pada badan.
Untuk memudarkan parut, menambah keanjalan kulit dan menjadikan kulit lebih pinkish.

Pantang-larang

Awas dengan produk palsu/tiruan (fake) di pasaran (*jika ada). Sentiasa dapatkan yang asli.

Testimonial

Sebahagian dari review/feedback/pengalaman terbaru pelanggan:

Baru sekotak pakai dah hilang bekas-bekas parut jerawat. Memang best sangat!

Kulit jadi glowing, yang best pinkish2 pulak tu.. memang terbaik

Pakai bb gold now.. the best product ever.

Thanks! Saya baru try bulan lalu. Dah jatuh cinta dengan bb gold.

Baru pakai sebulan kulit dah ok. Kalau tidak kulit muka saya dulu kering dan kusam sangat.

Klik sini untuk testimoni + gambar yang lebih banyak.

Penafian: Hasil untuk setiap individu mungkin berbeza

FAQ

Soalan lazim:

Berkesan ke tak? Bagus ke? Ok ke?
Produk ini popular, dah ramai orang guna. Terbukti berkesan!

Sesuai untuk lelaki?
Ya.

Kat mana nak beli? Dijual di mana?
Boleh didapati di kedai atau pengedar berdekatan. Tapi buat apa susah-susah kan? Beli secara online lebih mudah.

Jom beli

Jangan risau. Stok sentiasa ada! ­čÖé

Termurah, 100% original, Halal JAKIM, lulus KKM Semak harga & beli online di Lazada

Terima kasih!