Babies Blink Coffee – 2017 Review

Mesti anda seorang penggemar kopi kan? tidak?

Tapi tahukah anda minum kopi pun boleh mencerahkan kulit?

Kopi ini bukan sembarangan tau…

Menjadikan kulit lebih putih, gebu dan bertenaga.

Babies Blink Coffee

Apa itu Babies Blink Coffee?

Merupakan minuman kesihatan yang kaya dengan zat (15 in 1).

Orang yang tak suka kafein sebab migrain pun boleh minum Babies Blink Coffee.

Sesuai untuk penjimatan kerana sambil minum kopi dapat juga khasiat lainnya.

Ramai yang puji kopi ni sedap sangat! 🙂

Semak harga & beli online di Lazada

Khasiat

Kebaikan/kelebihan/manfaat/fungsi:

  • Meningkatkan kecerahan kulit dalam masa 5 hari
  • Menjadikan tona kulit lebih sekata
  • Memulihkan tekstur kulit dan parut
  • Menjadikan kulit lebih lembut dan anjal
  • Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus
  • Menambah kelembapan pada kulit
  • Mengecilkan liang pori
  • Menguatkan daya tahan badan (imunisasi)
  • Menambah tenaga dan menghilangkan rasa mengantuk/lesu

Kandungan

Bahan-bahan/ramuan:

Serbuk Mutiara
Habbatus Sauda
Avocado
Calcium
Tomato
Ekstrak Betik
Ekstrak Anggur
Vitamin C
Marine Collagen
Kopi Arabic
Krimer Bukan Tenusu

Selamat digunakan. 100% bebas daripada bahan kimia berbahaya. Tiada kesan sampingan/buruk/negatif.

Cara penggunaan

Ikuti langkah berikut untuk cara minum yang betul:

  1. Minum 2 kali sehari (sebelum makan dan sebelum tidur).
  2. Disarankan ambil semasa perut kosong untuk penyerapan nutrisi maksimum.
  3. Banyakkan minum untuk mempercepatkan proses penyingkiran toksin dari badan.

Pantang-larang

Hati-hati dengan produk palsu/tiruan (fake) di pasaran (*jika ada). Sentiasa dapatkan yang asli.

Testimonial

Sebahagian dari review/feedback/pengalaman terbaru pelanggan:

Lawa kan? Makin putih lepas minum.

Baru guna bb coffee 1 bulan.. kulit kusam tiada lagi. Best sangat!

Coffee tu memang tak boleh tinggal. Berat pun dah turun dari 91kg sekarang 75kg.

Klik sini untuk testimoni + gambar yang lebih banyak.

Penafian: Hasil untuk setiap individu mungkin berbeza

FAQ

Soalan lazim:

Berkesan ke tak? Bagus ke? Ok ke?
Terbukti berkesan.

Dulu saya tengok dalam kotak/box?
Ini packaging baru (dalam balang/jar)

1 balang ada berapa sachet?
15 sachet.

Sesuai untuk lelaki?
Ya.

Sesuai untuk ibu mengandung?
Ya, tiada masalah.

Bagaimana dengan ibu menyusu?
Boleh minum.

Kat mana nak beli? Dijual di mana?
Boleh didapati dari pengedar atau kedai berdekatan. Tapi buat apa susah-susah kan? Beli secara online lebih mudah.

Jom beli

Jangan risau. Stok sentiasa ada! 🙂

Termurah, 100% original, Halal JAKIM, lulus KKM Semak harga & beli online di Lazada

Terima kasih!