Azanis Scar Serum – 2017 Review

Kecewa dan sedih bila tengok parut di badan?

Parut biasanya berpunca daripada luka, melecur, regangan kulit (biasanya melibatkan wanita hamil/ahli bina badan), penuaan dan dehidrasi.

Macam-macam jenis parut kalau nak cerita; parut bekas jerawat, jeragat, kudis, demam campak, luka kemalangan, pembedahan dan banyak lagi.

Dah cuba krim dan ubat sapu tapi tak berkesan. Parut masih degil tak nak hilang.

Apa kata anda tengok produk di bawah. Dah banyak tolong orang melicinkan semula kulit mereka.

Azanis Scar Serum

Apa itu Azanis Scar Serum?

Merupakan serum yang diformulakan khas untuk menghilangkan parut.

Mempunyai 50% daya antioksidan yang lebih kuat, bahan aktif dan pelembap.

Azanis Scar Serum dah diperbaharui dengan Vita-Cocoa Booster Formula iaitu gabungan antara Vitamin E dan Cocoa Butter. Ini menjadikannya 2 kali ganda lebih berkesan!

Parut lama 5-10 tahun? Tiada masalah. Akan hilang dengan mudah ­čÖé

Semak harga & beli online di Lazada

Khasiat

Kebaikan/kelebihan/manfaat/fungsi:

  • Mempercepatkan proses penyembuhan kulit dan fasa pembentukan sel-sel baru.
  • Memudarkan garis-garis halus yang kemerahan akibat regangan kulit.
  • Menyediakan nutrien dalam membantu kulit anda memulihkan kitaran pembaharuan secara semulajadi.
  • Menjadikan kulit lebih lembut dan licin dengan mengurangkan kedutan.
  • Menyediakan lapisan minyak semulajadi pada kulit untuk memulihkan fungsi bagi mengekalkan kelembapan.

Kandungan

Bahan-bahan/ramuan:

Minyak Asas

  • Theobroma Oil (Cocoa butter)
  • Paraffinum Liquidum
  • Triisononanoin
  • Glycine Soja Oil
  • Helianthus Annuus Seed Oil
  • BHT
  • Bisabolol
  • Cetearyl Ethylhexanoate
  • Isopropyl Myristate

Botanicals

  • Anthemis Nobilis Flower Oil (Chamomile Oil)
  • Rosmarinus Officinalis Leaf Oil (Rosemary Oil)
  • Lavandula Angustifolia (Lavender Oil)
  • Calendula Officinalis Flower Extract (Calendula Oil)

Vitamin

  • Vitamin E (Tocopheryl Acetate)

Selamat digunakan. 100% bebas daripada bahan kimia berbahaya. Tiada kesan sampingan/buruk/negatif.

Cara penggunaan

Ikuti langkah berikut untuk cara pakai yang betul:

  1. Pastikan luka telah sembuh dan kering terlebih dahulu.
  2. Pakai 2 kali sehari – Sapukan pada permukaan parut pada setiap pagi atau malam.
  3. Boleh juga sapu sekerap yang diperlukan.

Pantang-larang

  • Jangan gunakan pada luka yang belum sembuh/kering.
  • Awas dengan produk tiruan (fake) di pasaran. (jika ada)

Testimonial

Sebahagian dari review/feedback/pengalaman terbaru pelanggan:

Baru seminggu parut eksiden dan nampak kurang. Memang terbaik dari ladang!

Parut lama semua dah makin pudar. Happy sangat! Baru 2 minggu je pakai.

Memang berkesan la Azanis ni. Saya sapu di bekas luka saya. Memang nampak kesan tu dah semakin kurang.

Jerawat pun jadi kecut la pakai ni. Tak tipu, tu yang nak repeat order lagi ni.

Parut yang berapa tahun punya lama dan pudar. Padahal baru pakai 4 hari. Memang terbaik!

Klik sini untuk testimoni + gambar yang lebih banyak.

Penafian: Hasil untuk setiap individu mungkin berbeza

FAQ

Soalan lazim:

Berkesan ke tak? Bagus ke? Ok ke?
Produk ini dah terlalu popular dan terbukti berkesan.

Sesuai untuk semua peringkat umur dan jantina?
Ya.

Berapa ml?
15ml.

1 botol tahan berapa lama?
Bergantung dengan cara penggunaan. Biasanya 30 hari.

Bila boleh nampak kesannya?
Bergantung dengan beberapa faktor seperti tindak balas badan, usia/keadaan parut dan lain-lain. Tapi secara purata pengguna boleh melihat kesan yang ketara dalam tempoh kurang dari 30 hari.

Kat mana nak beli? Dijual di mana?
Boleh didapati di farmasi atau kedai berdekatan. Tapi buat apa susah-susah kan? Beli secara online lebih mudah.

Jom beli

Jangan risau. Stok sentiasa ada! ­čÖé

Termurah, 100% original, Halal JAKIM, lulus KKM Semak harga & beli online di Lazada

Terima kasih!