AuraWhite Beauty Collagen + Tripeptide Gold – 2017 Review

Produk di bawah sangat sesuai sekiranya anda ada masalah berikut:

  • Jerawat dan jeragat yang banyak di muka dan badan
  • Tona kulit tidak sekata dan kelihatan kusam
  • Mengalami masalah keguguran rambut
  • Sendi-sendi selalu sakit

AuraWhite Gold boleh menyelesaikan masalah kesihatan luaran dan dalaman anda.

Kalau anda perasan, mesti selalu nampak jenama ini jadi penaja rancangan tv kan?

Aurawhite Gold Collagen

Apa itu AuraWhite Gold Collagen?

Merupakan minuman kesihatan yang sarat dengan khasiat dan vitamin.

AuraWhite Gold boleh memberikan kesan agak cepat untuk sesetengah orang, seawal 3 hari dah nampak perubahan.

Perisa buah anggur dalam produk ini memang kuat dan sedap. Dah rasa mesti nak lagi. 🙂

Semak harga & beli online di Lazada

Khasiat

Kebaikan/kelebihan/manfaat/fungsi:

  • Memulihkan struktur kulit
  • Menjadikan kulit lebih anjal dan gebu
  • Memudarkan kedutan, garisan halus dan tompok hitam
  • Meransang sintesis penghasilan kolagen semulajadi pada tubuh
  • Merawat masalah jerawat dan jeragat
  • Melindungi dari pencemaran dan sinaran UV
  • Menjadikan kuku dan rambut lebih kuat serta cantik
  • Meningkatkan penghasilan susu ibu
  • Mengatasi sakit-sakit dan lenguh badan
  • Membekalkan zat terbaik untuk kesihatan kulit

Kandungan

Bahan-bahan/ramuan:

Collagen Tripeptide
Elastin
Aloe Vera
Grape Seed
Rose Hips
Cransberry
Astaxanthin
Tomato
Sakura
Olive Oil
Blueberry
Vitamin E

Selamat digunakan. 100% bebas daripada bahan kimia berbahaya. Tiada kesan sampingan/buruk/negatif.

Cara penggunaan

Ikuti langkah berikut untuk cara pengambilan yang betul:

  1. Campurkan 2 scoops Aurawhite Gold ke dalam 120ml air ke dalam shaker dan goncangkan sehingga sebati.
  2. Minum 2 kali sehari; siang (sebelum sarapan) dan malam (sebelum tidur)

Untuk kesan terbaik, amalkan minum ketika perut kosong.

Pantang-larang

  • Untuk ibu mengandung/hamil, pastikan usia kandungan 4 bulan ke atas.
  • Sekiranya period, berhenti untuk 3 hari pertama dan boleh sambung minum untuk hari berikutnya seperti biasa.
  • Hati-hati dengan produk palsu/tiruan (fake) di pasaran (*jika ada). Sentiasa dapatkan yang asli.

Testimonial

Sebahagian dari review/feedback/pengalaman terbaru pelanggan:

Dah cuba gold set aurawhite 3 hari rasa different pada kulit.. pati gold essence mmg amazing kulit nampak shining dan lembap je

Keluarga tegur wajah makin berseri lepas minum aurawhite

Klik sini untuk testimoni + gambar yang lebih banyak.

Penafian: Hasil untuk setiap individu mungkin berbeza

FAQ

Soalan lazim:

Berkesan ke tak? Bagus ke? Ok ke?
Majoriti pelanggan berpuas hati dan produk ini terbukti berkesan.

Sesuai untuk lelaki?
Ya. Sesuai untuk semua yang berumur 16 tahun ke atas.

Bagaimana dengan ibu mengandung/hamil?
Boleh ambil, tapi pastikan usia kandungan 4 bulan ke atas.

Kat mana nak beli? Dijual di mana?
Boleh didapati dari pengedar atau kedai berdekatan. Tapi buat apa susah-susah kan? Beli secara online lebih mudah.

Jom beli

Jangan risau. Stok sentiasa ada! 🙂

Termurah, 100% original, Halal JAKIM, lulus KKM Semak harga & beli online di Lazada

Terima kasih!